De juiste profiel foto

Een profiel plaatsen op een datingsite is natuurlijk heel erg spannend, maar er komt ook wel wat bij kijken om een goed profiel te maken. Doel van het profiel is natuurlijk dat er dames of heren zijn die op jou reageren en je graag beter willen leren kennen. Maar op een datingsite ben je niet de enige, dus hoe val je nu eigenlijk goed op?

De eerste indruk

Op de datingsite staan misschien wel honderden, misschien wel duizenden profielen. Allemaal willen ze dat dames op hun gaan reageren en kennis met ze willen maken. Het maken van een juist profiel is dus nog niet zo gemakkelijk. Het eerste wat een bezoeker van je ziet is jouw foto. Kijk maar naar je eigen gedrag, we scrollen eerst langs de foto’s en dan pas klikken we voor de tekst als een van de foto’s ons aanstaat. De foto die je dus bij jouw profiel plaatst zegt meer dan al de tekst die je er bij plaatst.

Geen naakte onderdelen

De meeste vrouwen vinden het leuk om iets van je te zien door middel van een foto. Het is toch een soort van eerste kennismaking. Dat ze op deze eerste kennismaking niet zitten te wachten op naakte lichaamsdelen mag dan ook duidelijk zijn. Uit onderzoek is gebleken dat profielen met dit soort foto’s vaak worden overgeslagen. Plaats dus gerust een leuke foto bij jouw profiel, maar niet met naakte onderdelen.

Denk ook aan de rest van jouw profiel

De foto mag dan wel een eerste indruk zijn, ook de rest van het profiel is belangrijk. Doe jezelf niet anders voor dan dat je bent, dit kan op den duur alleen maar voor teleurstellingen zorgen. Denk na over een vrolijke, uitnodigende tekst. Je mag best wel even tijd besteden aan het maken van je profiel!

Bron: https://www.amateurlivesex.nl/