De tarzan dildo is al jaren de meest geliefde dildo

Naast ‘rubberen Robbie’ is ‘Tarzan’ toch wel de populairste naam die vrouwen gebruiken om hun vleesvervangend speelgoed te omschrijven. Tarzan klinkt natuurlijk als een grote stoere kerel, en hoewel bij een tarzan dildo het deel wat de clitoris stimuleert de vorm van een schattig konijntje of vlindertje heeft, klinkt dat toch een stuk minder geil dan tarzan. Maar onderschat dat schattige voorste stukje vooral niet! Juist de stimulatie van de clitoris samen met een op een penis gelijkend deel wat de vagina kan penetreren, en eventueel ook een stuk om anaal te penetreren, maakt van een dildo een tarzan dildo. De kracht zit hem in het motortje aan de voorkant, letterlijk.

Een tarzan dildo kopen in de sexshop

Elke vrouw zou een tarzan dildo moeten kopen om volledig aan haar trekken te komen. En als je toch aan het shoppen bent, neem je er gelijk een flesje glijmiddel bij en een goede schoonmaakspray. Kies glijmiddel wat geschikt is voor het materiaal van je tarzan dildo en je kunt er jaren plezier van hebben. Alleen, of juist met je partner erbij, dat kan hele gezellige avonden opleveren.

Met een tarzan dildo naar de lekkerste hoogtepunten

Voor de lekkerste orgasmes kies je een tarzan dildo die aan jouw wensen voldoet. Of juist voor iets wat je gewoon een keer wilt uitproberen, wie weet hoe lekker het is? Experimenteren is leuk, en die ontdekkingstocht is misschien juist in je eentje met en speeltje wel leuker, omdat je je grenzen en wensen beter kan uiten. Koop een tarzan dildo met of zonder anaal stuk, met een G-spot stimulator, van harder plastic of juist zacht siliconen, met vibraties waar je maar wilt, traploos of juist in stappen regelbaar. Er is zoveel keuze, een tarzan dildo kan jouw seksleven alleen maar een boost geven!