Een vibrator als onmisbaar sexmaatje

Een vibrator zorgt voor een extra dimensie binnen het sexleven en is dat plezier altijd wel meegenomen. Het verschil met een dildo zit in de vibrerende werking die zorgt voor de stimulans van de gevoeligste intieme plekjes. Er wordt zo een orgasme bereikt, iets wat lang niet altijd vanzelfsprekend is bij het bedrijven van de liefde. Gebruik zo een vibrator daarom ook als aanvulling op het sexleven en kan er keuze gemaakt worden uit enkele soorten. Het tempo kan met de vele instellingen zelf bepaald worden.

Ook stiekem in het openbaar te gebruiken

Dat is weggelegd voor de vibrators die werken met een afstandsbediening. De vibrator wordt in de vagina of anus aangebracht en wordt vervolgens op afstand het tempo bepaald. Het geeft een ware kick om in het bijzijn van zoveel anderen een orgasme te beleven. Geef ook je partner de afstandsbediening in handen om op een aparte manier verwend te worden. Bij een vibrator kopen kan er gekozen worden uit modellen die bestemd zijn voor gebruik op de gevoelige plekken rond de vagina of die voor gebruik in de vagina zelf of anus.

Let bij het uitkiezen op de details

Wie van plan is om de vibrator te gebruiken in natte ruimtes zoals in de badkamer, zal een waterdicht model moeten uitkiezen. De vibrerende kop moet vervaardigd zijn uit een materiaal die lichaams echt aanvoelt. De voorkeur gaat daarbij uit naar een siliconen kop en is het bovendien eenvoudig schoon te krijgen met een milde zeepoplossing. Het zal bij een vibrator kopen ook niet bij maar één model blijven. Voor beleven van een orgasme kan er worden geëxperimenteerd met een aantal vibrators. Zo wordt er nog meer variatie gebracht binnen het sexleven, of ze nu gebruikt zullen worden om mee te masturberen of om door een partner mee verwend te worden.

Een vibrator is geschikt om (samen) mee aan de slag te gaan en kan er een ondeugend tintje aan worden toegevoegd met een dubbele vibrator voor anaal en vaginaal genot. Anaal vibrators voor mannen zijn ook beschikbaar in de sexshop. Het plezier wordt altijd een handje mee geholpen door een glijmiddel te gebruiken en kan er gekozen worden uit een aantal formaten zodat ook beginners aan hun trekken komen.